اشنایی با نرم افزار نویسی اپلیکیشن
نقشه راه و طراحی اپلیکیشن روش نرمافزار نویسی اندروید اندکی با ios فرق می نماید. استدلال این تفاوت را می قدرت در متن گشوده بودن اندروید جست و جو کرد. اندروید سیستم عاملی میباشد که شایسته ترین لهجه فعلا برای آن جاوا میباشد و نقشه راه و روش اپ نویسی جاوا و اندروید از یک سو می گذرد.
از آنجایی که لهجه اپلیکیشن نویسی جاوا یک کدام از گویش های طاقت فرسا برای اپلیکیشن نویسی میباشد امروزه لهجه نرم افزار نویسی kotlin نیز برای اندروید منتشر گردیده و به طور تخصصی با استعمال از آن می قدرت برای اندروید نرمافزار نویسی کرد. علاوه بر این دو لهجه شما میتوانید به آسانی با به کارگیری از لهجه های نرمافزار نویسی python, C++ و... نیز برای نرم افزار نویسی اندروید به کار گیری فرمایید.
نرم افزار نویسی برای هوش تصنعی و یادگیری ماشین
در واقعیت مسیر یادگیری اپ نویسی برای هوش تصنعی و یادگیری ماشین به عبارتی نقشه رویه نرم افزار نویسی پایتون میباشد. این بدان معنا میباشد که لهجه اپلیکیشن نویسی پایتون امروزه یکیاز گویش های برتر جهان برای نرمافزار نویسی درین حوزه است. ولی این بهاین مفهوم وجود ندارد که دیگر گویش ها در هوش تصنعی و مصنوعی و یادگیری ماشین استعمال نمیشوند.
برای تایپ کردن اپ در حوزه هوش تصنعی و مصنوعی و یادگیری ماشین میتوانید از گویش های C++, Java, R و... استعمال فرمایید که هر مورد مزایای خویش را در حوزه هوش تصنعی و مصنوعی و یادگیری ماشین داراهستند.
اخذ بدونپول یادگرفتن اپلیکیشن نویسی پایتون با رویه هوش تصنعی و مصنوعی اینجا کلیک نمائید.
نرم افزار نویسی دسکتاپ
برای نرمافزار نویسی دسکتاپ شما میتوانید از گویش های مختلفی به کار گیری فرمائید. همانگونه که گفته شد گویش تخصصی تولیدها اپل Swift میباشد. سویفت در واقعیت تحت عنوان بهبودی برای Objective-c از سوی اپل معرفی شد.
با استعمال از برخی لهجه های اپ نویسی و کتابخانه های قوی آنان برای مجموع سیستم ادله های دسکتاپ اپلیکیشن نویسی کرد. مثلا لهجه اپلیکیشن نویسی پایتون یکیاز این گویش هاست.
برای نرمافزار نویسی ویندوز شما میتوانید از Java, python, C# و... به کار گیری فرمایید که یکی دوستداشتنی ترین های این لیست C# میباشد.همینطور برای نرم افزار نویسی لینوکس نیز میتوانید از Python و Java استعمال فرمائید.
همانگونه که در صدر نیز مشاهده کردید اپ نویسی برای هر پلتفرم و گونه های گوناگون تقاضا نیاز به علم متفاوتی داشته و شما نمی توانید با داشتن علم در یک حوزه در مجموع حوزه ها عمل فرمایید هرچند با داشتن دوراندیشی در رابطه یک گویش عمل رنج در یادگیری لهجه های دیگر نخواهید داشت.
از لیست بالا به وضوح می قدرت این را اخذ که گویش های نرم افزار نویسی توانمند جاوا و پایتون امروزه مکان اکثری از لهجه های اپلیکیشن نویسی را گرفته و بخش اعظمی از بسط دهندگان از آنان استعمال می نمایند.
این گویش ها به جهت داشتن کتابخانه های حاذق قادرند برای اکثر سیستم های ادله کاربردی بوده و قابلیت و امکان های بسیار خیر را ارائه دهند البته مضمون این کلام ضعیف بودن گویش های نرمافزار نویسی دیگر جانور دراین لیست وجود ندارد.
کلیه این گویش ها کاربردهای خویش را دارا هستند و بنابر مراد خویش و نوع پروژه و عشق و علاقه خویش به آسانی میتوانید آنان را یادگرفتن ملاحظه کنید. شما میتوانید برای یادگیری همگی این لهجه های نرم افزار نویسی کاملا و جامع به وبسایت دانشجویار مراجعه کرده و با به کار گیری از زمان های جانور در وبسایت، مهارت نرم افزار نویسی در مجموع گویش ها را تماما کسب کرده و فراهم ورود به بازار عمل گردید.