اپلیکیشن چیست و مراحل طراحی یک اپ چگونه است؟ (چک لیست کامل)
در این مطلب در مورد طراحی اپلیکیشن و مراحل ایجاد آن صحبت خواهیم کرد. بنابراین همراه ما باشید.
اپلیکیشن چیست؟
اپ در دنیای دیجیتال به معنای برنامه یا ابزاری است که ما خواهیم توانست آن را بر روی سیستم هوشمند خود (کامپیوتر، تلفن همراه، تبلت و …) نصب کرده و از آن برای اجرا و یا سهولت در انجام بعضا کارها و وظایف خود به کارگیری می کنیم.
برنامه ها روی هم رفته به تعدادی تیم بسیار مهم تقسیم می شوند:
اپ های آب و هوا، آشپزی و رستوران، آموزشی، ارتباطی، امور مالی، پزشکی، تناسب اندام، خرید، رفت و آمد، سبک زندگی، مهاجرت، شبکههایعمومی، شخصی سازی، عکاسی و ویدئو، کتاب ها و مطبوعات، کودک، مذهبی، موسیقی و ورزشی و …
وظیفه اصلی برنامه ها چه می باشد؟
نرمافزار ها برای آنکه نیازهای مارا بتوانند رفع کنند ساخته خواهند شد، در واقع وظیفه اساسی این اپ ها به کار گیری از منابع دشوار افزاری برای پیشبرد و ارائه اهداف نرم افزاری در جهت سهولت انجام یک کار می باشد.
به طور خلاصه:
نرم افزار نویس های اپ برای ساخت نیاز یا پاسخ به یک نیاز، با ادغام منابع مشقت بار افزاری و نرم افزاری، اپ های متنوع و خلاقانه ای ساخت و آن را ارائه میکنند و در ازای آن مبلغی قابل توجه به دست میآورند.
طراحی برنامه و مراحل آن چه چیزی است؟
به صورت کلی به تمام گام هایی که برای کدنویسی، طراحی گرافیکی، تست و اسکن از یک اپ جاری ساختن میشود، طراحی اپلیکیشن میگویند. این طراحی به صورت کلی کاری بسیار تخصصی و گاهی اوقات دشوار میباشد مخصوصا چنانچه قرار باشد برای سیستم ادله های گوناگون ارائه گردد.
فرایند طراحی نرمافزار
مراحل طراحی نرمافزار
طراحی اپلیکیشن به صورت کلی از 8 گام اساسی ساخته شده هست، که البته اکثری از این فرآیند جزلاینفک طراحی، ایجاد کرد و ارائه هر محصول یا خدماتی در بازار پر رقابت امروزی می باشد.
قدم اول: شناخت نیاز
در ابتدا شما باید بتوانید یک تصویر کلی از نیاز یا مشکلی که میتواند به وسیله ایده شما در قالب اپ مرتفع شود، داشته باشید. نرمافزار شما بایستی بتواند این نیاز را توام با کاهش هزینه، مجال و … برای استفاده کننده اجرا دهد و بازدهی بالایی داشته باشد.
قدم دوم: جامعه غرض
بجای اینکه سعی کنید تور خود را در اقیانوس پهن نمایید، وارد یک برکه شوید و مجموع ماهی ها را شکار فرمایید. داشتن جامعه هدف معلوم، بهترین منش برای بالا بردن بازدهی و به کار گیری از اپ شما است. در این قدم بایستی بدانید جامعه مقصود شما دارای چه جنسیتی هست، چه بازه سنی داشته و اصلی تر از همه از چه پلتفرمی برای رفع نیاز خودش بیشتر استعمال میکند.
نکته: در شرایطیکه کاربر شما ممکن هست از یکسری پلتفرم و یا سیستم ادله برای همگام سازی نرم افزار شدما استعمال کند، باید این گزینه را نیز مدنظر داشته باشید.
قدم سوم: مدل کسب درامد
اپلیکیشن شما برچه پایه قرار می باشد بهره آفرینی کند؟ اکنون تعدادی مدل گوناگون برای فایده آفرینی از طریق نرم افزار های کاربردی وجود داراست:
برنامه های پولی
اپلیکیشن های رایگان با پرداخت درون برنامه ای
اپ های تبلیغاتی
نرمافزار ها با حق دانلود
برای تعیین هر کدام ازین مدل های کسب درامد، توجه به جامعه هدف اهمیت بالایی داشته و جداگانه از آن شما باید به مسائل مالی اعم از توسعه، بازاریابی، تبلیغات و نشر نیز اهمیت بدهید.